ERVARINGEN BRUIDSPAREN

Bart & Tessa – 12 juli 2022
In 1 woord geweldig. Daniel is mega ervaren, rustig, en ondanks dat het een boom van een vent is heb je totaal niet door dat hij om je heen loopt om te filmen. Fijn mens om op de mooiste dag van je leven om je heen te hebben. We hebben al een klein beetje mogen zien, en dat belo
oft een heleboel voor het eindrestultaat! ps. heel fijn om hem samen met By Tess Fotografie te boeken – die kennen elkaar en zijn mega goed op elkaar ingespeeld. En dat is heel belangrijk op zo’n dag!

Hannemarie & Jonathan – 12 okt 2020
Daniël heeft vakwerk geleverd. Met het kijken van onze trouwvideo beleefden we onze dag helemaal opnieuw. De communicatie voor onze trouwdag met Daniël was goed, hij dacht mee en wilde alles over onze dag tot in de puntjes weten zodat hij goed voorbereid kon zijn. Op onze trouwdag was Daniël aanwezig met een collega videograaf en zo hebben ze van twee kanten onze dag kunnen vastleggen. We merkten bijna niet dat ze er waren en toch hebben ze alle details van onze trouwdag op een prachtige manier vast weten te leggen. Wij raden Daniël zeker aan bij andere bruidsparen en denken met een grote glimlach terug aan onze trouwdag als we onze film bekijken.

Nicol & Thomas – 13 feb 2020
Wij hebben meerdere videografen online gezocht en voor onszelf een vergelijking gemaakt, waarbij we al snel tot twee opties gekomen zijn waar we de voorbeeldfilms heel erg mooi vonden. Na afspraken met beide videografen was er meteen een klik met Daniël, die erg gezellig en ook erg grappig is. Hij vertelde tijdens het intakegesprek al dat hij niet al te uitgebreide hulpstukken meeneemt om te filmen, omdat hij de shots uit de hoogte zelf al voor elkaar krijgt dankzij zijn lengte. Dit hebben wij ook zeker teruggezien in de films die voor ons gemaakt zijn! Het is een prachtige weergave geworden van de dag die wij hebben gehad, waarmee we elke keer onze dag herbeleven als we de films kijken. Achteraf heb je de mogelijkheid om nog extra edits te krijgen, aangezien Daniël alles filmt vanuit verschillende hoeken. Tijdens de bruiloft heeft Daniël ook fantastisch samengewerkt met onze fotografen, waardoor ze elkaar aanvulden en het niveau van zowel de foto’s als de film flink gestegen is. Wij willen Daniël graag bedanken voor het prachtig vastleggen van onze dag!

Claudia & Anne-Albert – 13 jan 2020
Als wij de aanstaande bruidsparen één tip mogen geven is het deze: zorg dat Daniel jullie trouwdag filmt! Wat een prachtige films hebben we van onze trouwdag ontvangen en wat is het bijzonder dat dit precies de sfeer vastlegt hoe de dag was. Bewegende beelden zeggen toch echt meer dan foto’s en het is daarom écht een aanvulling op een fotograaf. Daniel is zeer kundig, en daarnaast echt een heel fijn persoon om de hele dag om je heen te hebben. Hij stelde ons (en onze gasten!) op ons gemak, en was tegelijkertijd onzichtbaar, we hebben het namelijk niet doorgehad dat wij de hele dag gefilmd werden. Kortom, twijfel niet langer en zorg dat Daniel jullie dag filmt, dit zal je een prachtige herrinnering opleveren die je de rest van je leven zult kunnen bekijken!